Alle Merken

Trendy Sieraden 2018

Voordeliger Online

Vertrouwd

Verwen jezelf met sieraden

Het is zover, je hebt zin om jezelf eens te verwennen met een nieuw sieraad of een paar nieuwe sieraden, maar welke keuze ga je dan maken? Je kunt een nieuw armbandje kiezen, of een bedeltje, misschien wel een hanger of neem je liever een horloge of een ketting? Er zijn ook oorbellen en ringen waar je uit kunt kiezen, maar het gaat er deze keer om hoe jij jezelf eens blij kunt maken. Als je iemand bent die graag een ketting draagt, zou je eens op zoek kunnen gaan naar een nieuwe ketting, of een nieuw hangertje of misschien wel beide.


Het kan met een speciale betekenis zijn, bijvoorbeeld als je zoveel jaar bij elkaar bent kun je de ander een ketting geven met een symbool van de liefde er aan als hangertje. Maar het kan ook voor jezelf een betekenis hebben, je hebt geld van iemand gekregen waar je wat moois voor jezelf van mag kopen. Wat je hier van gaat kopen zal je dan ook herinneren aan deze persoon. Veel mensen hebben daarom een sieraad bij zich met een persoonlijk verhaal, daar denken we vaak niet aan, maar meestal zit er een verhaal achter bij de hanger, de ketting, de ring enz. die mensen dragen.


Welke sieraden kies jij? Er zijn volop sieraden te koop, maar een keuze maken kan soms lastig zijn. Zoek je iets heel speciaals en ben je al een tijdje op zoek? Je kunt er dan ook eens aan denken dat je iets kunt laten graveren in een ketting bijvoorbeeld. Als je zoveel jaar samen bent, kun je dat met elkaar willen vieren en elkaar een ketting cadeau willen doen. Je kiest hetzelfde hangertje en aan de achterzijde laat je dan bijvoorbeeld de datum graveren van de eerste ontmoeting, of de datum van een jubileum.


Dit is een mooi symbool en op deze manier kun je sieraden bij je dragen met een persoonlijk verhaal. Als je je keuze hebt gemaakt welke sieraden je mooi vindt, kun je ook bekijken of je er een ander passend sieraad bij kunt vinden. Een leuk setje zoals een armbandje en een kettinkje worden ook vaak samen gekocht en daardoor zorg je er voor dat je prachtige accessoires hebt bij je nieuwe outfit voor een nieuw seizoen. De sieraden zorgen ervoor dat je outfit helemaal volmaakt is, zij maken het geheel af. Je zult stralen met die mooie sieraden en zelfverzekerd voor de dag komen.